Kocaköy Ortaokulu

Belgegeçer : 0474 332 40 33
WEB https://kocakoyortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Kocaköy Ortaokulu Müdürlüğü Kocaköy Köyü DİGOR/KARS
VİZYON : Vizyonumuz: Ben değil, biz anlayışına sahip, toplum için üreten, öğrencilerin değerlerine sahip çıkan, toplumda itibar gören, insanları kucaklayan, hayat boyu öğrenmeyi hedef edinmiş ve bu hedefe ulaşmak için çalışan örnek bir kurum olmaktır.
MİSYON : Misyonumuz: Kocaköy İlköğretim Okulu olarak misyonumuz; çağın gereksinimlerine sahip, ulusal ve evrensel değerlere sahip, görev ve sorumluluklarının yerine getiren, bilgiyi üreten, paylaşan ve yenileyen topluma yararlı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR : Aşağıdaki yönergeyi takip ederek ´´ Başarılarımız Menüsü ´´ den başarılarımıza ulaşabilirsiniz... Başarılarımız - Akademik Başarılarımız

Saatler : 08:30 - 15:00
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : İl Merkezine ve İlçe Merkezine giden dolmuşlar mevcuttur. Ticari taksiler yolcu taşımaktadır. Öğretmenlerimizin bir kısmı ilçe merkezine gidiş geliş yapmaktadır. Bir kısmı da Kars Merkeze gidiş geliş yapmaktadır.
Yerleşim Yeri : Kocaköy Köyü - Digor / KARS
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine:55 km, İlçe Merkezine:13 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :